> TKK
 
Bemutatkozás
Utolsó módosítás:
2016.január.09.

További információk a jobb oldali menüben, a kiemelt egységek / Továbbképzés alatt!

Továbbképzési és Kutatásszervezési Központ

 

Bemutatkozás

1078 Budapest, István u. 2. H. épület III. emelet
Tel: 36-1-478-4229

Fax: 36-1-478-4111
E-mail: admin.tkk@aotk.szie.hu

Tisztelt Érdeklődő!

Egy sikeres szakmai karrier előfeltétele az egyetemi diploma megszerzése. Több évnyi tanulással eljutni a diplomáig azonban ma már csak az első, bár legfontosabb lépést jelenti. A mai kor ugyanis olyan gyorsan változó környezetet teremtett, ahol a megszerzett tudást rendszeresen frissíteni, ápolni és bővíteni kell ahhoz, hogy valaki a szakmájában valóban sikeres lehessen.

Karunk ehhez kínálja a már aktívan dolgozók számára a továbbképzési lehetőségek széles körét.

2016 évi aktuális kistanfolyamaink listáját itt tekintheti meg

Rövid időtartamú (általában 1 napos) tanfolyamokat szervezünk, amelyek egy-egy területen belül az aktuális és gyakran speciális ismereteket, valamint azok gyakorlati vonatkozásait tárgyalják. A specializációs igényeknek megfelelően a hagyományos 4 szemeszterre kiterjedő szakirányú továbbképzéseket tartunk, amelyeket folyamatosan aktualizálunk és igazítunk a mindennapos gyakorlat igényeihez.

2015-ben tervezett szakirányú továbbképzéseink

2016-17-ben tervezett szakirányú továbbképzéseink 

A képzések elsősorban természetesen állatorvos kollégák részére szólnak, de több tanfolyamon is szívesen látunk minden más érdeklődőt is, aki meglévő ismereteit szeretné bővíteni.

Az oktatói gárda gerincét Karunk tanárai alkotják, kiegészülve az adott szakterület elismert hazai és külföldi, gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereivel.

Munkatársaim örömmel állnak rendelkezésére.

Dr. Tuboly Tamás
egyetemi tanár
kutatási és továbbképzési dékánhelyettes