Dallos-Sótonyi előadás: A LÓ KIKÉPZÉSE ÉS ANATÓMIÁJA

Utolsó módosítás: 2018.07.22 22:17

2018-02-06

Dallos-Sótonyi előadás: A LÓ KIKÉPZÉSE ÉS ANATÓMIÁJA

Óvjuk lovunk egészségét és teljesítőképességét


A lógyógyászat és lovassport két nemzetközileg is elismert szaktekintélye tartott előadást 2018. február 3-án az Állatorvostudományi Egyetemen a versenylovak kiképzéséről és védelméről.

Prof. Dr. Sótonyi Péter az Állatorvostudományi Egyetem rektora, az anatómia professzora és Dallos Gyula mesteredző, Örökös Magyar Bajnok immár hetedik alkalommal tartottak közös előadást “A ló kiképzése és anatómiája - Óvjuk lovunk egészségét és teljesítőképességét” címmel.

Az Állatorvostudományi Egyetem dísztermében egy élő lovon demonstrálva elemezték a sportló kiképzésének és a ló anatómiájának összefüggéseit, kapcsolatait, egymásra hatását. A jelen lévők hasznos információkat kaptak, hogy hogyan dolgozzanak lovaikkal úgy, hogy sporttársunk hosszú életű, friss és egészséges maradjon idős korára is a versenysportban, valamint, hogy hogyan kerülhetjük el az idő előtti "kiégését" lovainknak.
Az előadók gyakorlati és elméleti bemutatókkal, video vetítéssel színesítve mutatták meg az utat az eredményes edzésmódszerhez.


A rendezvényen készült képeket ide kattintva tekintheti meg.